Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη ΝΕΚΤΑΡ

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη βιομηχανία αναψυκτικών ΝΕΚΤΑΡ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11-2-2016 η εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών της Β ΄τάξης  του 6ο Γυμνασίου Σερρών στη Βιομηχανία αναψυκτικών ΝΕΚΤΑΡ. Η επιλογή της επιχείρησης έγινε με γνώμονα την ενασχόληση των μαθητών στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας με καθηγήτρια την κ. Αρβαντά Αγγελική  με δυο παρόμοιες μαθητικές επιχειρήσεις χυμών και αναψυκτικών την O.M.J  και την FRESS MOSION  

Στόχοι της επίσκεψης ήταν η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, η ενημέρωση για τις στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας που εφαρμόζει η εταιρεία, καθώς και η κατανόηση των ευκαιριών και δυσκολιών που καλούνται να διαχειριστούν τα στελέχη σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ιστορία ίδρυσης της εταιρείας καθώς  και  των προϊόντων της ενώ Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η επίσκεψη στους χώρους παραγωγής της εταιρίας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με γευστική δοκιμή  από τους μαθητές των προϊόντων της εταιρείας.

Συνοδοί καθηγητές: Τιτόνης Κυριακος, Αρβαντά Αγγελική , Σταμάτη Κατερίνα

Δείτε σχετικό βίντεο της επίσκεψής μας

Σχετικά άρθρα