Μενού Κλείσιμο

Ευχαριστίες προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας

Προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Σερρών

Με το παρόν μήνυμα επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για τη χορηγία του χρηματικού ποσού των 300ευρώ στο σχολείο μας, προς υλοποίηση του προγράμματος του Μοντέλου Ηνωμένων Εθνών (MUN), καθώς χωρίς τη συνδρομή σας θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση του εν λόγω προγράμαμτος. Εκτός του μεγάλου φόρτου εργασίας που απαιτεί το MUN και είναι ο παράγων που αντιμετωπίζεται, η οικονομική συμμετοχή που απαιτείται και τα έξοδα μεταφοράς αποδείχθηκαν δυσβάσταχτα για πολλούς μαθητές. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές μας να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα εθνικής εμβέλειας και όχι μόνο (καθώς συμμετέχουν και σχολεία του εξωτερικού). Είναι το μοναδικό σχολείο του νομού μας που συμμετέχει σε τέτοιου είδους πρόγραμμα, που ξεφεύγει από τις κοινοτυπίες και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να λάβουν μέρος σε ρητορικούς αγώνες διπλωματικής φύσης και μάλιστα στην επίσημη γλώσσα της διπλωματίας την Αγγλική επί τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Με την ευκαιρία αυτή σας ευχαριστούμε και για την προσφορά σας για όλα τα προηγούμενα σχολικά έτη που ενεργήσατε αναλόγως καθώς είναι η 3η συνεχής συμμετοχή του σχολείου μας στο εν λόγω πρόγραμμα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας στο http://www.6gymserron.gr/index.php/2012-04-19-18-11-15/2015-2016/mun, για να ενημερωθείτε για το είδος του προγράμματος και τη συμμετοχή μας. εκτενέστερα.. Επιπλέον για τον τρόπο εργασίας μας επιλέξαμε τη δημιουργία αρχικά κλειστού ιστοτόπου και chatroom (https://6gymsermun.wordpress.com/) για ευνόητους λόγους. Η δημιουργία και η ενημέρωσή του γινόταν και θα εξακολουθήσει να γίνεται (μετά το πέρας της εξεταστικής περιόδους) από μαθητές με το συντονισμό της κ. Πίγκα Ζ. και κ. Σταμάτη Κ.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια                                                                                                                         Οι Εκπαιδευτικοί

Ούτσιου Στυλιανή                                                                                                                 Πίγκα Ζ., Σταμάτη Κ.

Σχετικά άρθρα