Μενού Κλείσιμο

Αγιασμός Σχολικού Έτους 2017-2018

Τη Δευτέρα , 11-9-17, στις 10:00 π.μ., στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του σχολείου μας και Σϋμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Απόστολος Ντάνης καθώς και ο εκπρόσωπος των καθηγητών στο ΠΎΣΔΕ κ. Παπαχρήστου Βασίλειος.

Το κλίμα υπήρξε κατανυκτικό και μας εφοδίασε με προσδοκίες για μια δημιουργική σχολική χρονιά. Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και αρμονική συνεργασία με γονείς και μαθητές καθώς και καλή πρόοδο στους μαθητές. Παρότρυνε επίσης τους μαθητές, με τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας που διαθέτει με τους εφήβους, να περιορίσουν τον κίνδυνο αμφισβήτησης και απόρριψης που διαθέτουν λόγω της ηλικίας τους, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε το ρόλο του σχολείου ως δεύτερης οικογένειας.

Ακολούθησε παρουσία του Μητροπολίτη συζήτηση στο γραφείο του Συλλόγου των Καθηγητών. Στη συνέχεια οι μαθητές της Α τάξης ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου μας, στον κατάφυτο προαύλειο χώρο με τις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο κλειστό γυμναστήριο. Τέλος μοιράστηκαν βιβλία στους μαθητές.

{gallery}AGIASMOS_2017{/gallery}

Σχετικά άρθρα