Μενού Κλείσιμο

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Το Πάρτυ”

Πραγματοποιήθηκε στις 15/5 στην αίθουσα του Παλαιού Ορφέα Σερρών η παράσταση που ανέβασε το σχολείο μας. Οι καλεσμένοι μας εντυπωσιάστηκαν από το υπέροχο σκηνικό και τις ερμηνείες των παιδιών. Οι ρόλοι ομολογουμένως ταίριαζαν στην κινησιολογία, στην άρθρωση και στην εμφάνιση των παιδιών. Τα κοστούμια και οι κομμώσεις των αρχών της δεκαετίας του 70, καθώς και τα τραγούδια του Elvis Presley, The Beatles, Nancy Cinatra και Martha and the Vandellas, ξεσήκωσαν το κοινό και μας οδήγησαν σε ένα πάρτυ εκείνης της εποχής.

Με σπαρταριστές, εύστοχες και απλές ατάκες αυτή η ρομαντική κωμωδία ασχολείται με θέματα όπως οι ξενόφερτες συνήθειες που εισβάλλουν στη χώρα μας, το χάσμα των γενεών, η υποκρισία και ευθυνοφοβία, η εκμετάλλευση των κατώτερων υπαλλήλων, η ανεργία, θέματα επίκαιρα και σήμερα. Η παράσταση ήταν σκηνοθετικά απαιτητική γιατί εναλλάσσονταν γρήγορα πολλές σκηνές, χρειαζόταν μετακίνηση επίπλων, προβολή βίντεο, χορευτικό, διάλογοι με μουσική υπόκρουση ρυθμιζόμενη κι διάφοροι άλλοι ήχοι.

Ήταν μια λαμπερή κι αξέχαστη βραδιά σε ένα κατάμεστο θέατρο!

Καλαθά Άννα

Ένα βίντεο με αποσπάσματα και φωτογραφικό υλικό της παράστασης που δημιουργήθηκε στο μάθημα της Πληροφορικής στην ενότητα Πολυμέσα. Χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ελεύθερα λογισμικά επεξεργασίας ήχου, εικόνας, βίντεο, animation κλπ (Audacity, Fastone, Gimp, Avidemux 2.7, ezgif.com, filmora Video Editor)

Α ΜΕΡΟΣ

Β ΜΕΡΟΣ

 

Μερικά στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε παρακάτω (επιλέξτε με το ποντίκι μία εικόνα για να τη μεγεθύνετε και μετά κινηθείτε με τα βέλη που εμφανίζονται δεξιά ή αριστερά).  

{gallery}party{/gallery}

 

Σχετικά άρθρα