Μενού Κλείσιμο

Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μαθητών/τριών στο Λύκειο 2020-2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, οι μαθητές και οι μαθήτριες απόφοιτοι της Γ τάξης που επιθυμούν να εγγραφούν στα Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, πρέπει να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 ώρα 9:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 ώρα 23:59.

Η σύνδεση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes γίνεται με τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis) του κηδεμόνα. Εφόσον συνδεθείτε εμαφανίζεται αυτόματα χωρίς δυνατότητα αλλαγής το επώνυμο, το όνομα και το πατρώνυμο του κηδεμόνα όπως αντλούνται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (GSIS), ενώ σας ζητείται να καταχωρίσετε κάποια επιπλέον στοιχεία (mail κηδεμόνα κλπ). Κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις τάξεις και τις ομάδες προσανατολισμού των ΓΕ.Λ., τους τομείς και τις ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Συνοπτικό οδηγό χρήσης (ποιος κηδεμόνας πρέπει να κάνει την αίτηση, σε ποια στοιχεία του taxis έχουν πρόσβαση κλπ) εδώ και κυρίως τον αναλυτικό οδηγό εδώ

  Προσοχή!!! Σε περίπτωση μη συμφωνίας των ατομικών στοιχείων του κηδεμόνα στο ΓΓΠΣ (taxis) με αυτά που καταχωρήσθηκαν στο ΠΣ myschool (του σχολείου) ενδέχεται να μην έχετε τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της αίτησης. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο 2321055728 και στον κ. Τιτόνη Κυριάκο υπεύθυνο εγγραφών και ΠΣ myschool, ώστε να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις.

Σχετικά άρθρα