Μενού Κλείσιμο

Επαναλειτουργία Σχολείου – Χρήσιμες Οδηγίες

self test: Οδηγίες χρήσης

 

Βίντεο το οποίο εξηγεί βήμα βήμα πως δηλώνουμε το αποτέλεσμα του τεστ

 

Σχολική κάρτα

Για τους μαθητές, εκδίδεται  σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr. Οι μαθητές φέρουν την σχολική αυτή κάρτα μαζί τους όλη την εβδομάδα και την επιδεικνύουν στους εκπαιδευτικούς κατά την είσοδό του στο Σχολείο την  Δευτέρα ή όποτε τους ζητηθεί.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 μπορεί να συμπληρωθεί και να υπογραφεί και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανηλίκων μαθητών/τριών.  Για τις άλλες φορές θα τους δοθούν από το σχολείο εκτυπωμένες κάρτες για να συμπληρώνουν μόνο τα στοιχεία τους κάθε φορά.

Μη επίδειξη της σχολικής κάρτας από τους μαθητές σημαίνει ότι δε γίνεται δεκτή/δεκτός, παίρνει απουσία και παραμένει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την αποφυγή περαιτέρω μετάδοσης του κορωνοϊού covid-19 μέχρις ότου οι γονείς/κηδεμόνες την/τον παραλάβουν τηρουμένων όλων των ισχυόντων μέτρων προστασίας.

Πατείστε ΕΔΩ να κατεβάσετε το έντυπο

 

Αν το self-test είναι θετικό:

Εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας  self-testing.gov.gr για τη διένέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid-test σε δημόσια δομή.

Σχετικά άρθρα