Μενού Κλείσιμο

Συμμετοχή σε εκδήλωση για το ασφαλές διαδίκτυο

Την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Σερρών  στην  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Εξάρτηση από το Διαδίκτυο και τις κινητές συσκευές” την Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, 19:00 στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, αίθουσα Γ. Καφταντζής όπου  και παρουσίασαν τη δράση της συμμετοχής τους στο θεματικό δίκτυο για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο με υπεύθυνες καθηγήτριες την κ. Αρβαντά Αγγελική και κ. Σταμάτη Κατερίνα. Μια δράση που στάθηκε αφορμή να ξεκινήσουν και μια eTwinning συνεργασία με Γυμνάσιο στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο συμμετέχει επίσης στο Πανελλήνιο Θεματικό Δίκτυο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών (Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων) & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών (Σ.Σ.Ν., ΚΕ.ΣΥ.Π. & ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ), σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών και το Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΟΑΣΙΣ) ενώ μίλησαν οι:

• Δρ. Β. Εφόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής, μέλος του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Δικτύου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο,

 • Δρ. Β. Νταφούλης, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο και η

 • κ. Κ. Αθανασίου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», Επιστημονική Υπεύθυνη της Γραμμής Στήριξης Μ.Ε.Υποστηρίζω. 

Η εκδήλωση μεταδιδόταν ζωντανά από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο 

Θεματικό δίκτυο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο_6ο Γυμνάσιο Σερρών

Σχετικά άρθρα