Μενού Κλείσιμο

Τελετή εορτασμού Αγίου Γεωργίου 2018

   Στις 23-04-2018 κατόπιν προσκλήσεως του Συνταγματάρχη Αλ. Παπαδόπουλου, διοικητή του 10ου Συντάγματος Πεζικού στις Σέρρες, δύο τμήματα του σχολείου μας επισκέφθηκαν το στρατόπεδο Ιλάρχου Γεωργίου Κλεισάρη για να παρακολουθήσουν την τελετή του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομαρτυρος και Τροπαιοφόρου, Προστάτη του Στρατού (πεζικού).

   Μετά το πέρας της δοξολογίας από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο ακολούθησε επίδειξη οπλισμού, οπλικών συστημάτων και δυνατοτήτων του Στρατού, από το προσωπικό του Συντάγματος. Τέλος ακολούθησε δεξίωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που ήταν παρόντες στην τελετή.

   Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Συνταγματάρχη κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο για την πρόσκληση, την ξενάγηση και το χρόνο που αφιέρωσε υποδεχόμενος στο γραφείο του τη Διευθύντρια και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του 6ου Γυμνασίου Σερρών.

   Εκτός από τα παρακάτω μπορείτε να δείτε επιπλέον στιγμιότυπα της επίσκεψής μας εδώ. (επιλέξτε το σύνδεσμο με το ποντίκι σας και περιηγηθείτε στο άλμπουμ με τα βέλη δεξιά και αριστερά).

{gallery}AGIOSGEORGIOS{/gallery}

 

Σχετικά άρθρα