Μενού Κλείσιμο

Μαθητών επιχειρείν

000dsc00495

000dsc00495

Οι μαθητές της Β τάξης του σχολείου  μας με την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμαμτος κ. Αρβαντά Αγγελική την Τρίτη 28-04-2015 συμμετείχαν στο “Μαθητών Επιχειρείν”. Η παρουσίασή τους και η όλη τους προσπάθεια τιμήθηκε με το 3ο βραβείο.

 Ο χαιρετισμός της Διευθύντριας του σχολείου μας κ. Ούτσιου Στυλιανής ως εκπρόσωπος του κ. Μπουλάκη Γ.:

Χριστός Ανέστη, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, σας καλωσορίζω στην εκδήλωση που υλοποιείται στα πλαίσια του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Αγωγής Σταδιοδρομίας “Μαθητών Επιχειρείν”

Σκοπός του Δικτύου εί΄ναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας στους μαθητές μέσω της ανάπτυξης ήπιων δεξιοτήτων οι οποίες μπορούν να θεωρητθούν ως προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών ικανοτήτων.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και καινοτόμο πρόγραμμα που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη περιφερειακή ενότητα Σερρών και οι Δράσεις του Δικτύου απευθύνονται στα σχολεία της Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης .

Οι Δράσεις του Δικτύου πραγματοποιούντια σε συνεργασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών με το Εμππορικό Επιμελητήριο Σερρών. το ΚΕΣΥΠ Σερρών και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων.

Εύχομαι η προσπάθεια να αποδώσει καρπούς σε βάθος χρόνου και να γίνει θεσμός.

Σας ευχαριστώ


Παρακάτω επιλέγοντας τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε κάποια στιγμιότυπα από τη συμμετοχή μας:


{gallery}Epixirin_2015{/gallery}



Σχετικά άρθρα